IJ interieurarchitectuur is opgericht door interieurarchitect Ingrid Jeuring-Hogenberg. Met meer dan 15 jaar werkervaring bij toonaangevende ontwerpbureaus en ruim 150 interieurprojecten verder, werd het tijd om zelfstandig verder te ontwerpen. Zo ontstond eind 2020 IJ interieurarchitectuur.

IJ ontwerpt interieurs die functioneel en inspirerend zijn, zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt, met altijd veel passie en energie. Onze opdrachten variëren van het ontwerpen van een werkomgeving, woonhuis, restaurant, winkel of school, maar ook ‘kleine’ projecten, zoals een thuiswerkplek of maatwerkmeubel behoren tot de mogelijkheden. Kortom: IJ is veelzijdig in typen projecten én in de vormgeving.

Het creëren van de ideale ruimte voor hen die er werken, wonen of bewegen is altijd het uitgangspunt. Iedere gebruiker heeft zijn eigen identiteit, dit geldt ook voor een ruimte. De missie van IJ? Het ‘DNA’ van de gebruiker en de ruimte samenbrengen tot één geheel. Dit resulteert in een strak, modern, zakelijk en tijdloos interieur of juist dynamisch, speels en kleurrijk.

IJ interieurarchitectuur gaat verder dan alleen doen wat goed voelt. Een goed ontwerp begint bij een luisterend oor en goed doordacht concept. IJ onderbouwt, inspireert én verrast, zodat het interieurontwerp een belangrijke meerwaarde is voor iedereen.